BiON - tuloksellista ihonhoitoa


Tulokselliset BiON- kasvohoidot ovat kehitetty vahvistamaan ihon luonnollisia toimintoja, jotka palauttavat iholle hyvinvoivaa tasapainoa sekä terveyttä. BiON- kasvohoidot tarjoavat kokonaisvaltaisen hoidon kasvojen iholle. BiONin valikoima sisältää erilaisia hoitoja, jotka on suunniteltu vastaamaan erilaisiin iho-ongelmiin. Hoidot puhdistavat ja ravitsevat ihoa sekä auttavat säilyttämään ihon nuorekkaan hehkun.

BiON peruskasvohoito 70€

Hoitava ja hemmotteleva kasvohoito, joka suunnitellaan ihosi tarpeiden ja tyypin mukaan. Hoito sisältää ihoanalyysin, puhdistuksen, kuorinnan, tarvittaessa syväpuhdistuksen, naamion sekä rentouttavan kasvohieronnan. Hoidon kesto 60min. Hoito ei sisällä ultraäänipuhdistusta eikä seerumeita kuten BiON Signature Expert hoidot. 


BiON Expert Signature kasvohoito 85€

Hoitava ja hemmotteleva kasvohoito, joka suunnitellaan ihosi tarpeiden ja tyypin mukaan. Hoito sisältää ihoanalyysin, puhdistuksen, kuorinnan, ultraäänipuhdistuksen, naamion sekä seerumin ja rentouttavan kasvohieronnan. Hoidon kesto on 75min. Signature Expert hoidot: Hydra Glow, Calming Comfort, C - Brighten & Antioxidant, Lift Essence, A - booster ja Enzyme Bliss'


AHA - Advanced Peel - happokuorinta 70€

Glykolihappo 30% ja maitohappo 35% tarjoavat tehokkaimmat hoitotuloksemme monenlaisiin ihonhoidon tarpeisiin. BiON-ammattikäyttöön kehitetyt hapotukset sisältävät lisäksi hoitoa tehostavia kasviuutteita-, antioksidantteja sekä entsyymejä, joilla hapotushoidon tehoa on aktivoitu entisestään. Hoidon kesto 45min.