BiON - tuloksellista ihonhoitoaTulokselliset BiON- kasvohoidot ovat kehitetty vahvistamaan ihon luonnollisia toimintoja, jotka palauttavat iholle hyvinvoivaa tasapainoa sekä terveyttä. BiON- kasvohoidot tarjoavat kokonaisvaltaisen hoidon kasvojen iholle. BiONin valikoima sisältää erilaisia hoitoja, jotka on suunniteltu vastaamaan erilaisiin iho-ongelmiin. Hoidot puhdistavat ja ravitsevat ihoa sekä auttavat säilyttämään ihon nuorekkaan hehkun.

BiON Signature Expert -kasvohoito 89€

Tulokselliset BiON Signature Expert - hoidot ovat kehitetty vahvistamaan ihon luonnollisia toimintoja, jotka palauttavat iholle hyvinvoivaa tasapainoa sekä terveyttä. Huolellisesti luotujen erikoishoitojemme painopisteenä ovat kliininen ihonhoito sekä biokemiallisesti vaikuttavat prosessit, jotka tuottavat vertaansa vailla olevia tuloksia. Hoidon kokonaisuus katsotaan yhdessä asiakkaan toiveiden sekä ihon kunnon ja tarpeiden mukaan. Hoito sisältää alkupuhdistuksen, kuorinnan, tarvittaessa ultraäänipuhdistuksen, naamion, seerumin sekä kasvo- ja dekolteehieronnan. Hoidon kesto on 1h 15min.

Enzyme Bliss - Probioottinen entsyymikuorinta, joka on kehitetty ympärivuotiseen hoitokäyttöön. Hoito auttaa palauttamaan ihoon kirkkautta, tasaista pintarakennetta ja kimmoisuutta.

C- Brighten & Antioxidant - Medikosmeettinen ja bioaktiivinen C-vitamiinihoito, joka saa ihosi uuteen valovoimaiseen säteilyyn. C-vitamiini suojaa ihoa oksidatiiviselta stressiltä ja ilmansaasteilta, vaalentaa pigmenttiläiskiä ja auttaa palauttamaan iholle merkittävästi lisää kimmoisuuuden tuntua.

Hydra Glow - Nesteyttävä ja syväkosteuttava erikoishoito, joka on saanut inspiraationsa Etelä-Korealaisesta ihonhoidosta, jossa syväkosteuttu iho korostaa ihon hehkuvan kaunista terveyttä.

Lift Essence - Liftaava peptidipohjainen erikoiskasvohoito on peptidien ainutlaatuiseen ja syväulotteiseen tehoon pohjautuva erikoishoito, kun kasvosi kaipaavat välitöntä liftausta ja kiinteyttämistä.

A-booster - Uudistava ja kiinteyttävä aikuisen ihon erikoiskasvohoito, joka aktivoi ja korjaa tehokkaasti ihon uudistumista, palauttaen ihoon selkeästi lisää elastisuutta sekä vahvuutta.

Calming Comfort - Neurosensorisesti rauhoittava erikoiskasvohoito, joka on kokonaisvaltaisesti ihoa rauhoittava, ravitseva sekä pehmentävä erikoishoito kun iho-ongelmana ovat ihon erinäiset herkkyystilat, kuivuus - ja atopia sekä couperoottisuus.


AHA - Advanced Peel - happokuorinta 89€

Medikosmeettiset ja edistyneet AHA-hapotuksemme: glykolihappo 30%, maitohappo 35% ja mantelihappo 30% tarjoavat tehokkaimmat hoitotuloksemme moniin erinäisiin ihonhoidon tarpeisiin. Ne ovat formuloitu tehostavilla antioksidanteilla, vitamiineilla sekä kasviuutteilla. Hoito sopii kaikille ihotyypeille. Keskisyvät ja syvät hedelmähapotukset auttavat ihon uudistukseen, kirkastukseen, pintarakenteen tasoitukseen, aknen ja aknevaurioiden korjaukseen, pigmenttimuutosten hoitoon. Asiakkaalle valitaan ihotyypin mukaan parhaiten soveltuva vaihtoehto ja hoito räätälöidään aina yksilöllisesti. Hoidon kesto on 45min.

AHA - Advanced Peel - hoitoa suositellaan aina kolmen (3) tai kuuden (6) hoidon sarjassa, 1.5-2 viikon välein. Uusi hoitosarja voidaan aloittaa kahdeksan viikon kuluttua. Ensimmäisen käynnin yhteydessä 3-6 kerran sarjahoidon varaajalle seuraavat käynnit -15%.

Hoitoa ei suositella raskauden - tai imetyksen aikana, eikä kesäsesonkina.