K E M I A L L I S E T   K U O R I N N A T


Meillä on myös monipuolinen valikoima tehokkaita Medik8-kuorintahoitoja. Kemialliset kuorinnat sisältävät Time Release -teknologian, joka minimoi ihoärsytystä sekä tekee hoidosta miellyttävämmän. Kemialliset kuorinnat ovat tehokkaimmillaan kuuden kerran ja noin kahden viikon välein tehtävinä sarjahoitoina. Hoitosarjojen välillä tulee pitää 6-8 viikkoa taukoa. Lue lisää myös kosmetologimme Lindan blogista!

Tutustu vaihtoehtoihin alla ja varaa aikasi tehokkaaseen kemialliseen kuorintaan nyt:


KEMIALLISET KUORINNAT 1 h

Valitsemme ennen hoitoa tehtävässä konsultaatiossa sinun ihollesi sopivimman kuorinnan. Suosittelemme aloittamaan CSA:n käytön 2 viikkoa ennen kemiallista kuorintaa ja jatkamaan vähintään 3 kuukauden ajan kuorinnan jälkeen parhaiden hoitotulosten saavuttamiseksi.

Neuvomme varaamaan ajan konsultaatioon ennen ensimmäistä Medik8 -kemiallista kuorintaa, jossa kartoitamme ihosi tarpeet sekä teemme ihotestin. Aika konsultaatioon tulee varata 48 tuntia ennen hoitoa ja se on maksuton.

Kemiallinen kuorinta sisältää:

  • Ihoanalyysi

  • Alkupuhdistus

  • Kemiallinen kuorinta

  • Kemiallisen kuorinnan neutralointi

  • Ihoa rauhoittava tehonaamio

  • Hoitotuotteet sekä aurinkosuoja


Rewind Professional Skin Peel - ikääntyvälle iholle 85 €

Rewind Professional Skin Peel uudistaa ihoa ja sopii siksi erityisen hyvin ikääntyvälle iholle. Tarkoin kehitetty yhdistelmä AHA-happoja stimuloi ihon luontaista kollageenituotantoa sekä vähentää ryppyjä ja juonteita iholla.

Even Professional Skin Peel - kirkastava 85 €

Even Professional Skin Peel -kuorinta sopii auringon vaurioittamalle, hyperpigmentoituneelle tai epätasaiselle iholle. Kirkastava kuorinta poistaa sameutta ja auttaa tasoittamaan ihon sävyä ja rakennetta.

Clarity Professional Skin Peel - epäpuhtaalle iholle 85 €

Clarity Professional Skin Peel -kuorinta sisältää yhdistelmän AHA- ja BHA-happoja, jotka imeytyvät tehokkaasti syvälle ihohuokosiin puhdistaen ihoa ja tasapainottaen talineritystä, jonka vuoksi se sopii erityisen hyvin epäpuhtaalle iholle. Kuorinta sekä vähentää epäpuhtauksia välittömästi että ennaltaehkäisee uusien finnien tai mustapäiden muodostumista.

Universal AHA Professional Skin Peel - ensikertalaiselle tai ylläpitämään hoitotulosta 85 €

Universal AHA Professional Skin Peel on täydellinen valinta ensimmäiseksi kuorinnaksi tai ylläpitämään hoitotuloksia sarjahoidon jälkeen. Lempeä kuorinta kirkastaa ihoa ja tekee siitä pehmeämmän.

Sensitive PHA Professional Skin Peel - herkälle iholle 85 €

Sensitive PHA Professional Skin Peel on suunniteltu erityisesti erittäin herkän ihon hoitoon ja punoitukseen taipuvaiselle iholle. Kuorinta tasoittaa ihon rakennetta ja sävyä sekä vahvistaa ihon kerroksia tehden siitä vahvemman ympäristön epäpuhtauksia vastaan.


SARJAHOIDOT

4 x sarjahoito: 300 €

6 x sarjahoito: 450 €

Kysy lisää info@kideesteticroom.fi

LIITY KIDE VIP-ROOMIIN!

* indicates required