K Y N S I P A L V E L U T

GEELIVAHVISTUS 60€

Geelivahvistus tehdään omalle kynnelle. Geelivahvistus voidaan toteuttaa rakennegeelistä, joka poistetaan viilaamalla tai tehdä kevyempi vahvistus käyttäen liottamalla poistettavaa geelilakkaa. Geelivahvistus voidaan koristella haluamallasi tavalla käyttäen useita eri koristelutekniikoita. Geelivahvistuksen huoltoväli on noin 4 viikkoa. Kaikki kynsipalvelumme sisältävät koko kynnen lakkauksen tavallisella tai glitterlakalla sekä 2 kynnen yksinkertaisen koristelun. Varaathan sopivan lisäpalvelun halutessasi muita koristeluita kynsiin, tutustu hinnastoomme täältä.


GEELILAKKAUS 45 €

Luonnonkynnelle sormiin tai varpaisiin tehtävä lakkaus, joka kovetetaan UV-valossa. Geelilakkaus on oikea valinta sinulle, joka haluat pitkäkestoisen ja paksuudeltaan luonnollisemman lopputuloksen. Geelilakkauksen huoltoväli on noin 3 viikkoa. Kaikki kynsipalvelumme sisältävät koko kynnen lakkauksen tavallisella tai glitterlakalla sekä 2 kynnen yksinkertaisen koristelun. Varaathan sopivan lisäpalvelun halutessasi muita koristeluita kynsiin, tutustu hinnastoomme täältä.


CND SHELLAC- LAKKAUS 45 €

Shellac-lakkaus on lähes kuin kynsilakka, joka kestää noin 2-3 viikkoa. Shellac-lakkauksessa kynnen pintaa ei käsitellä ollenkaan viilalla ja lakkaus huolletaan/poistetaan liottamalla ilman viilausta. Kaikki kynsipalvelumme sisältävät koko kynnen lakkauksen tavallisella tai glitterlakalla sekä 2 kynnen yksinkertaisen koristelun. Varaathan sopivan lisäpalvelun halutessasi muita koristeluita kynsiin, tutustu hinnastoomme täältä.


LIITY KIDE VIP-ROOMIIN!

* indicates required