Medik8-tuotteet ja -hoidot nyt saatavilla Lahdessa!

31.12.2020

Moi kaikille!

Kide Estetic Roomin tarina alkoi vuonna 2016, kun päätin, että harrastuksesta on aika tehdä myös ammatti. Halusin käyttää päiväni kauneuden parissa ja opiskelin kosmetologiksi Etelä-Suomen kosmetologikoulussa. Olin jo sitä ennen tehnyt reilun vuoden kynsien geelauksia ja rakennekynsiä kotona harrastuspohjalta, mutta vasta vuonna 2013 perustin toiminimen.

Vuonna 2014 siirryin täysipäiväiseksi yrittäjäksi ensin vuokratuolille ja sitten omaan yritykseen: vuonna 2016 syntyi rakas lapseni Kide Estetic Room, joka on sittemmin ratkaissut kaikki ongelmani tekemisen puutteesta tai liiasta vapaa-ajasta.

Näiden neljän vuoden aikana olen laajentanut palveluvalikoimaa kynsistä myös ripsien ja kulmakarvojen kauneuteen. Tänä vuonna oli taas aika uudistua, ja kouluttauduin Medik8-kasvohoitojen pariin, toistaiseksi ainoana Lahdessa. Sen lisäksi olen vuosien varrella suorittanut useita kynsi- ja ripsiteknikon työhön kuuluvia ja ammattitaitoa lisääviä täydennyskoulutuksia.

Onneksi näiden vuosien aikana ei ole tarvinnut ihan yksin paiskia hommia: luotettavien yhteistyökumppaneiden lisäksi Kide Estetic Roomissa on vuosien aikana työskennellyt monta kauneuden ammattilaista. Tällä hetkellä tiimiin kuuluu lisäkseni kaksi työkaveria, jotka tekevät toistaiseksi hommia osa-aikaisesti pääasiassa iltaisin: kynsiteknikko Elisa ja ripsiteknikko Sara.

Uuden palvelumme kasvohoitojen kunniaksi aloitan Kide Estetic Roomin perustajan ja keulakuvan ominaisuudessa tämän blogin: blogissa kerron teille lisää erityisesti ihonhoidosta, mutta toiveiden mukaan myös ripsistä ja kynsistä voidaan jutella täällä. Aihetoiveita voit jättää joko kommenttina tähän alle, somessa @kidekosmetologilinda tai laittaa vaikka sähköpostia info@kideeesteticroom.fi.

Miksi kasvohoidot? 

Tänä varsin erikoisena vuonna tuntui, että kaipasin jotain uutta elämääni myös ammatillisesti. Tajusin, että voin yrittäjänä paitsi toteuttaa itseäni ja hyödyntää aiempaa koulutustani, myös kehittää Kide Estetic Roomin toimintaa paremmaksi teille asiakkaille kouluttautumalla Medik8 -kasvohoitojen pariin.

Toin Kide Estetic Roomille paitsi Medik8:n laadukkaat tuotteet, myös hoidot, jotta pääsen yhdessä teidän asiakkaiden kanssa keskustelemaan ihonhoidosta. Kuten kaikki kauneus, myös ihonhoito on mielestäni erityisesti päivittäisiä tai muuten säännöllisiä hyviä valintoja, joita täydennetään ammattilaisen tekemillä hoidoilla. Haluan olla ammattilaisena mukana tukemassa teidän jokaisen matkaa kohti parempia ihonhoitorutiineja ja pysyviä tuloksia.

Ammattitaidon lisäksi halusin tarjota teille myös kokonaisvaltaista arjen hemmottelua: nyt voit vaikka varata meiltä kokonaisen hemmottelupäivän, jolloin laitetaan kynnet, ripset ja iho kuntoon. Ole rohkeasti yhteydessä, niin varataan sinulle yhden naisen hemmottelupäivä, tyttöporukan kauneuspäivä tai vaikka kaunistautumista polttarisankarin kunniaksi! Teen kasvohoitoja aina silloin, kun liikkeellä ei ole muita, eli olet hoidossa liikkeellä yksin tai oman seurueesi kanssa.

Toivottavasti pian saamme myös lisää tekijöitä tiimiimme: meidän Elisa opiskelee tällä hetkellä kosmetologiksi ja siirtyy valmistuttuaan meille kynsien lisäksi myös kasvohoitojen pariin.

Tässä kaikki tältä erää, seuraavissa blogiteksteissä (yritän kirjoittaa noin kerran kuussa, jos asiaa riittää) lisää meidän kasvohoidoista ja ehkä joku pieni alekoodikin eli kannattaa pysyä kuulolla!


Linda