Mitä kosmetologi voi tehdä jaloillesi?

05.04.2021

Moi kaikille!

Olen Elisa Muuri, opiskelen Koulutuskeskus Salpauksessa kosmetologiksi ja halusin kertoa teille vähän jalkahoidoista. Teen kynsien lisäksi jalkahoitoja Kide Estetic Roomissa täysipäiväisesti kesän 2021 ajan ja syksyllä opiskelun sallimissa rajoissa. Varaa aika jalkahoitoon tai jalkojen hemmotteluun Timmasta!

Jalkahoidon painopisteet valitaan asiakkaan tarpeiden mukaan: Jos jaloissa on esimerkiksi paljon kovettumia tai känsiä, keskitytään niiden hoitamiseen. Kosmetologi voi myös antaa neuvot sisäänpäin kasvaneen kynnen hoitoon. Jos jaloissa on vaikeampia ongelmia, suosittelen kääntymään suoraan jalkaterapeutin tai lääkärin puoleen saadaksesi nopeimman ja parhaan avun.


Jos jalat ovat hyväkuntoiset, keskitytään enemmän hemmotteluun: siihen, että asiakas saa hetken omaa aikaa vain itselleen ammattilaisen käsittelyssä. SPA-jalkahoitoon kuuluu virkistävä kuorinta ja hoidon vaikutuksia tehostava naamio sekä rentouttava jalkahieronta. Jalkahoito on loistava tapa aloittaa tai päättää päivä tai vaikka hemmotella itseään lounaalla! Halutessaan varpaankynsiin saa myös lakkauksen tai geelauksen jalkahoidon yhteydessä.

Mitä muuta haluaisit tietää jalkahoidoista? Kommentoi alle tai laita minulle viestiä somessa joko @kideesteticroom- tai @kidenails_elisa -tilini kautta.


Nähdään jalkahoidoissa kesällä!

T: Elisa