Muutosten vuosi 2021

25.06.2021

Kulunut vuosi on ollut meillä Kide Estetic Roomissa muutosten aikaa: on lanseerattu ensin tammikuussa kasvohoitoja, siihen kylkeen kemiallisia kuorintoja ja nyt viimeisimpänä kesäkuussa jalkahoidot tulivat valikoimaamme. Kuten siis olette huomanneet, niin toimintamme on muuttunut alkuaikoihin verrattuna enemmän kauneushoitojen suuntaan, ja panostamme jatkossakin hoitolatyöhön ja sen kehittämiseen. Siispä kysymys kuuluu miten voisimme vielä parantaa palveluamme?


Emme kuitenkaan täysin unohda menneitä, vaan Linda vastaa edelleen kasvohoitojen lisäksi ripsi- sekä kulmapalveluista ja Elisa jalkahoitojen lisäksi kynsistä. Haluamme säilyttää Kide Estetic Roomin toiminnassa sitä historiaa, josta kaikki lähes yhdeksän vuotta sitten lähti liikkeelle: Lindan kynsisalongista keittiön pöydän ääressä. Kynsipalveluista vain rakennekynnet ovat jääneet pois valikoimastamme ja keskitymme omalle kynnelle tehtäviin luonnollisempiin geelivahvistuksiin ja -lakkauksiin, koristeluista toki tinkimättä.


Pian myös saman katon alta löytyy kaksi kosmetologia Elisan saadessa opinnot tämän vuoden aikana valmiiksi ja jo tämän kesän ajan Elisa työskentelee meillä täysipäiväisesti jalkahoitojen ja kynsipalveluiden parissa. Syksyllä Elisa palaa koulun penkille suorittamaan loput opinnot, mutta työskentelee silloinkin koulun sallimissa rajoissa. Elisan tuoreempi kosmetologikoulutus (Linda on valmistunut SKY-kosmetologiksi vuonna 2014) antaa varmasti uutta intoa ja näkemystä myös meidän toimintaan.


Uusia kehitysideoita on jo mielessä, mutta nyt on aika hillitä lanseerausinto kesäksi ja vähän lomaillakin välillä. Kide Estetic Roomin ovet pysyvät lomista huolimatta koko kesän auki. Arkeen verrattuna vain kesälauantait rauhoitamme rentoutumiselle eli silloin liike on kiinni. Arkipäivisin palvemme koko kesän ja aikoja saa varattua tutusti Timmasta. Voit myös aina laittaa meille viestiä info@kideesteticroom.fi.


Kiitos tästä vuoden 2021 ensimmäisestä puoliskosta kaikille ja kivaa kesää, katsotaan mitä syksyllä keksitään!


T: Linda & Elisa