CSA-filosofian avulla kaunis ja nuori iho!

CSA-filosofian tavoitteena on saada iho näyttämään kauniilta ja sinut näyttämään ikäistäsi nuoremmalta koko elämäsi ajan. Käytä C-vitamiinia ja aurinkosuojaa (sunscreen) päivällä ja A-vitamiinia yöllä. CSA - niin helppoa se on. Miten CSA-filosofia sitten toimii?

C-vitamiini on ihon antioksidantti ja estää pigmenttimuutosten syntymistä

Laadukas ja tasapainotettu C-vitamiini tarjoaa iholle tärkeitä ja sitä suojaavia antioksidantteja. Se myös edesauttaa ihoa pysymään tasaisena ja kirkkaana stimuloimalla ihon omaa kollageenituotantoa ja estämällä pigmenttimuutosten syntyä.

Käytä C-vitamiinia joka aamu ravinnon lisäksi myös ulkoisesti saadaksesi ihollesi koko päivän kestävän suojan ilmansaasteita ja lämpötilanvaihteluita sekä pakkasta ja tuulta vastaan. Ne voivat aiheuttaa ihon ennenaikaista ikääntymistä.

Laadukas aurinkovoide (sunscreen) suojaa ja ravitsee ihoa

Arviolta 80 % ihon ikääntymisen merkeistä johtuu auringosta. Valitettavasti auringon iholle aiheuttama vahinko ei vaadi edes aurinkoista säätä: jopa täysin pilvisellä säällä noin puolet auringon haitallisesta UV-säteilystä pääsee iholle. Siksi onkin erittäin tärkeää käyttää joka päivä laadukasta ja hyvin suojaavaa aurinkovoidetta.

Medik8 tarjoaa valikoiman kevyitä, mutta tehokkaita aurinkosuojia, jotka sekä suojaavat että ravitsevat ihoa. Huippulaadukkaat ja tarkoin kehitetyt Medik8-aurinkosuojat auttavat säilyttämään nuorekkaan ja hyvinvoivan ihon. Ne eivät tunnu tahmeilta tai rasvaisilta: todennäköisesti et edes huomaa, että ylellinen päivävoiteesi sisältää myös aurinkosuojan.

A-vitamiini on luonnon oma ase ikääntymistä vastaan

A-vitamiini on luonnollinen tapa ehkäistä ikääntymistä A-vitamiini on luonnon oma ase ikääntymistä vastaan ja siksi myös tärkein raaka-aine kaikissa tutuissa anti-ageing-tuotteissa. A-vitamiini nopeuttaa ihosolujen uusiutumista ja vähentää talineritystä.

On kuitenkin tärkeää, että A-vitamiini on tasapainoitettu, ja että sen vapautuminen on tarkoin kontrolloitua: näin optimoidaan sen tehokkuus ilman ihoärsytystä.

A-vitamiinin (eli retinolin) asiantuntijana Medik8 on kehittänyt useita yövoiteita ja seerumeita, jotka elävöittävät ja nuorentavat ihoa nukkuessasi eivätkä ärsytä ihoa.

Laadulla ja ammattitaidolla - Me olemme sinun ja ihosi puolella!

Kuten huomaat, nuorentavan ja ihon terveyttä edistävävän ihonhoidon ei tarvitse olla monimutkaista - eikä sen pitäisikään olla. Seuraamalla yksinkertaista CSA-filosofiaamme me autamme sinua parantamaan sekä ihosi ulkonäköä että terveyttä: ihosi on terve, hyvinvoiva ja nuorekas. Varaa aika arjen hemmotteluun nyt ja katsotaan yhdessä sinulle sopivat ihonhoitorutiinit ja -tuotteet!