CSA-filosofian avulla kaunis ja nuori iho!

CSA-filosofian tavoitteena on saada iho näyttämään kauniilta ja sinut näyttämään ikäistäsi nuoremmalta koko elämäsi ajan. Käytä C-vitamiinia ja aurinkosuojaa (sunscreen) päivällä ja A-vitamiinia yöllä. CSA - niin helppoa se on. Miten CSA-filosofia sitten toimii?

C-vitamiini on ihon antioksidantti ja estää pigmenttimuutosten syntymistä

Laadukas ja tasapainotettu C-vitamiini tarjoaa iholle tärkeitä ja sitä suojaavia antioksidantteja. Se myös edesauttaa ihoa pysymään tasaisena ja kirkkaana stimuloimalla ihon omaa kollageenituotantoa ja estämällä pigmenttimuutosten syntyä.

Käytä C-vitamiinia joka aamu ravinnon lisäksi myös ulkoisesti saadaksesi ihollesi koko päivän kestävän suojan ilmansaasteita ja lämpötilanvaihteluita sekä pakkasta ja tuulta vastaan. Ne voivat aiheuttaa ihon ennenaikaista ikääntymistä.

Laadukas aurinkovoide (sunscreen) suojaa ja ravitsee ihoa

Arviolta 80 % ihon ikääntymisen merkeistä johtuu auringosta. Valitettavasti auringon iholle aiheuttama vahinko ei vaadi edes aurinkoista säätä: jopa täysin pilvisellä säällä noin puolet auringon haitallisesta UV-säteilystä pääsee iholle. Siksi onkin erittäin tärkeää käyttää joka päivä laadukasta ja hyvin suojaavaa aurinkovoidetta.

Medik8 tarjoaa valikoiman kevyitä, mutta tehokkaita aurinkosuojia, jotka sekä suojaavat että ravitsevat ihoa. Huippulaadukkaat ja tarkoin kehitetyt Medik8-aurinkosuojat auttavat säilyttämään nuorekkaan ja hyvinvoivan ihon. Ne eivät tunnu tahmeilta tai rasvaisilta: todennäköisesti et edes huomaa, että ylellinen päivävoiteesi sisältää myös aurinkosuojan.

A-vitamiini on luonnon oma ase ikääntymistä vastaan

A-vitamiini on luonnollinen tapa ehkäistä ikääntymistä A-vitamiini on luonnon oma ase ikääntymistä vastaan ja siksi myös tärkein raaka-aine kaikissa tutuissa anti-ageing-tuotteissa. A-vitamiini nopeuttaa ihosolujen uusiutumista ja vähentää talineritystä.

On kuitenkin tärkeää, että A-vitamiini on tasapainoitettu, ja että sen vapautuminen on tarkoin kontrolloitua: näin optimoidaan sen tehokkuus ilman ihoärsytystä.

A-vitamiinin (eli retinolin) asiantuntijana Medik8 on kehittänyt useita yövoiteita ja seerumeita, jotka elävöittävät ja nuorentavat ihoa nukkuessasi eivätkä ärsytä ihoa.

Kasvohoito 70€

Valitsemme ennen hoidon aloitusta tehtävässä konsultaatiossa sinulle sopivimman hoidon. Hoito sisältää alkupuhdistuksen, kaksoiskuorinnan, kasvo-, ja dekolteehieronnan, naamion, päähieronnan, tehoseerumin ja hoitovoiteet. Hoidon kesto 1h 15min.

Professional Skin Peel - kemiallinen kuorinta 89€

Meillä on myös monipuolinen valikoima tehokkaita Medik8-kuorintahoitoja. Yhdistelmähappokuorinnat sisältävät Time Release -teknologian, joka minimoi ihoärsytystä sekä tekee hoidosta miellyttävämmän. Happokuorinnat ovat tehokkaimmillaan 3-6 kerran ja noin kahden viikon välein tehtävinä sarjahoitoina. Ensimmäisen käynnin yhteydessä 3-6 kerran sarjahoidon varaajalle seuraavat käynnit -15%. Hoitosarjojen välillä tulee pitää 6-8 viikkoa taukoa.

Valitsemme ennen hoitoa tehtävässä konsultaatiossa sinun ihollesi sopivimman kuorinnan. Suosittelemme aloittamaan CSA:n käytön 2 viikkoa ennen hoitoa ja jatkamaan vähintään 3 kuukauden ajan kuorinnan jälkeen parhaiden hoitotulosten saavuttamiseksi. Suosittelemme varaamaan ajan konsultaatioon ennen ensimmäistä Medik8 -happokuorintaa, jossa kartoitamme ihosi tarpeet sekä teemme ihotestin. Aika konsultaatioon varataan vähintään 48 tuntia ennen hoitoa ja se on maksuton.

Hoitoa ei suositella raskauden tai imetyksen eikä voimakkaiden lääkekuurien aikana. 

REWIND PROFESSIONAL SKIN PEEL - UUDISTAVA

Rewind Professional Skin Peel uudistaa ihoa ja sopii siksi erityisen hyvin ikääntyvälle iholle. Tarkoin kehitetty yhdistelmä AHA-happoja stimuloi ihon luontaista kollageenituotantoa sekä vähentää ryppyjä ja juonteita iholla.

EVEN PROFESSIONAL SKIN PEEL - KIRKASTAVA

Even Professional Skin Peel -kuorinta sopii auringon vaurioittamalle, hyperpigmentoituneelle tai epätasaiselle iholle. Kirkastava kuorinta poistaa sameutta ja auttaa tasoittamaan ihon sävyä ja rakennetta.


CLARITY PROFESSIONAL SKIN PEEL - EPÄPUHTAUKSIIN 

Clarity Professional Skin Peel -kuorinta sisältää yhdistelmän AHA- ja BHA-happoja, jotka imeytyvät tehokkaasti syvälle ihohuokosiin puhdistaen ihoa ja tasapainottaen talineritystä, jonka vuoksi se sopii erityisen hyvin epäpuhtaalle iholle. Kuorinta sekä vähentää epäpuhtauksia välittömästi että ennaltaehkäisee uusien finnien tai mustapäiden muodostumista.