H E N K I L Ö K U N T A

LINDA

Kosmetologi | Ripsiteknikko | Kynsiteknikko

Olen KIDE Estetic Roomin perustaja ja toiminut täysipäiväisesti kauneusalan yrittäjänä viitisen vuotta. 

Palvelen teitä usean vuoden kokemuksella intohimonani rakennekynnet ja ripsienpidennykset.

Parasta työssäni on mahdollisuus kehittää itseään jatkuvasti uusien tekniikoiden parissa ja olenkin käynyt useita kynsi- ja ripsikoulutuksia vuosien varrella ylläpitääkseni tietotaitoani.

NINA

Ripsiteknikko | ÄITIYSLOMALLA

Olen tehnyt ripsienpidennyksiä lähes viiden vuoden ajan säännöllisesti. Olen koulutukseltani myös lähihoitaja. Tarjoan asiakkailleni huolellisesti ammattitaidolla toteutetut kauniit ripsienpidennykset asiakkaan toiveet huomioiden.

ELISA

Kynsiteknikko | Kosmetologiopiskelija

Olen tehnyt kaksi vuotta kynsiä Lindan opissa. Täydennän koko ajan osaamistani eri osa-alueilla ja olen suorittanut rakennekynsien peruskoulutuksen sekä CND Shellac koulutuksen.

Rakennekynsien lisäksi teen myös geelivahvistuksia, Shellac-lakkauksia sekä varpaankynsien geelilakkauksia.

Aloitin kosmetologiopinnot syksyllä 2020 ja toistaiseksi olen siirtynyt työskentelemään osa-aikaisesti kynsien parissa.


SARA

Ripsiteknikko

 Olen tehnyt ripsienpidennyksiä joulukuusta 2019 asti kokopäiväisesti ja nyt työskentelen ripsien parissa osa-aikaisesti pääsääntöisesti iltaisin parturi-kampaajaopintojeni ohella. 

Ripsienpidennysten teossa parasta on käsityönä yksitellen tehtävät viuhkat, joiden tekemisessä voi jatkuvasti kehittyä sekä kokeilla erilaisia tekniikoita. Kauniiden volyymiripsien salaisuus onkin ammattitaidolla tehdyt ja kiinnitetyt ripsiviuhkat.  

LIITY KIDE VIP-ROOMIIN!

* indicates required