B LO G I

 

Kulunut vuosi on ollut meillä Kide Estetic Roomissa muutosten aikaa: on lanseerattu ensin tammikuussa kasvohoitoja, siihen kylkeen kemiallisia kuorintoja ja nyt viimeisimpänä kesäkuussa jalkahoidot tulivat valikoimaamme. Kuten siis olette huomanneet, niin toimintamme on muuttunut alkuaikoihin verrattuna enemmän kauneushoitojen suuntaan, ja...

Olen Elisa Muuri, opiskelen Koulutuskeskus Salpauksessa kosmetologiksi ja halusin kertoa teille vähän jalkahoidoista. Teen kynsien lisäksi jalkahoitoja Kide Estetic Roomissa täysipäiväisesti kesän 2021 ajan ja syksyllä opiskelun sallimissa rajoissa. Varaa aika jalkahoitoon tai jalkojen hemmotteluun Timmasta!

Kemiallinen kuorinta on tehokas menetelmä ihon kunnon parantamiseksi. Kaikki kemialliset kuorinnat nopeuttavat ihosolujen uusiutumista ja iho tuntuu pehmeältä sekä näyttää elinvoimaiselta. Ihoa kannattaa tehohoitaa erityisesti nyt alkukeväästä ja karistaa talven kuivuus ihon pinnalta ennen kesän tuloa.

Tammikuu on vaihtumassa helmikuuksi ja nyt olisi uuden blogitekstin aika! Lupasin aloituspostauksessa, että jutellaan täällä paitsi Medik8-kasvohoidoista, myös ihonhoidosta ylipäätään. Siksi valitsin tällä kertaa aiheen, joka on ajankohtainen joka talvi aivan kaikille: miksi iho kuivuu niin paljon talvella verrattuna kesäaikaan?

Syy on...

Kide Estetic Roomin tarina alkoi vuonna 2016, kun päätin, että harrastuksesta on aika tehdä myös ammatti. Halusin käyttää päiväni kauneuden parissa ja opiskelin kosmetologiksi Etelä-Suomen kosmetologikoulussa. Olin jo sitä ennen tehnyt reilun vuoden kynsien geelauksia ja rakennekynsiä kotona harrastuspohjalta, mutta vasta vuonna 2013 perustin...

LIITY KIDE VIP-ROOMIIN!

* indicates required