PALVELUT


VOLYYMIRIPSIENPIDENNYS

Volyymiripsissä kuidut ovat niin ohuita ja kevyitä, että se mahdollistaa usean kuidun asettamisen yhdelle luonnonripselle ripsiviuhkana. Lopputuloksesta saadaan näyttävä ja tuuhea tai klassistakin ripsienpidennystä luonnollisemmat kevyet ripset.

KLASSINEN RIPSIENPIDENNYS

Klassisessa ripsienpidennyksessä liimataan yksi ripsikuitu yhtä luonnonripseä kohden. Klassisessa tekniikassa ripsien tuuheus määräytyy siis luonnonripsiesi lukumäärän mukaan. Ripset voidaan toteuttaa perinteisillä klassisilla kuiduilla tai näyttävämmillä flat-kuiduilla.

RIPSIHUOLTO

Ripset uusiutuvat jatkuvasti. Oman ripsen tullessa elinkaarensa päähän, tippuu luonnollisesti myös siihen asennettu ripsikuitu tai -viuhka. Tämän vuoksi ripsienpidennykset vaativat säännöllistä huoltoa. Huoltoväli on asiakkaasta riippuen 3-5 viikkoa, johon vaikuttaa olennaisesti meiltä saamiesi kotihoito-ohjeiden noudattaminen.

RAKENNEKYNNET

Rakennekynsissä käytämme geelitekniikkaa, jossa omaan kynteen rakennetaan muottitarralla haluttu lisäpituus. Oikein tehdyt rakennekynnet pysyvät kauniina huollosta toiseen eivätkä ne vahingoita omia kynsiä. Rakennekynsien huoltoväli on 3-5 viikkoa riippuen asiakkaan oman kynnen kasvuvauhdista.

GEELIVAHVISTUS

Oman kynnen geelivahvistus sopii sinulle, jos et halua kynsiisi lisää pituutta. Geelivahvistus voidaan toteuttaa rakennegeelistä, joka poistetaan viilaamalla tai tehdä kevyempi vahvistus käyttäen liottamalla poistettavaa geelilakkaa. Geelivahvistuksen huoltoväli vaihtelee 3-5 viikkoon riippuen oman kynnen kasvuvauhdista.

SHELLAC-LAKKAUS

Shellac-lakkaus on lähes kuin kynsilakka eli sillä ei voida lisätä kynteen pituutta. Lakkaus kovetetaan UV-valossa ja se kestää kynnellä 2-3 viikkoa. Shellac-lakkauksessa kynnen pintaa ei käsitellä ollenkaan viilalla. Lakkaus huolletaan liottamalla vanha lakkaus pois ja korvaamalla se kokonaan uudella lakkauksella.

VARPAANKYNSIEN GEELILAKKAUS

Varpaankynsiin tehdään geelilakkaus, joka kestää lähes niin kauan kuin se kasvaa luonnonkynnen mukana pois. 

HUOM! Jalkojen tulee olla terveet eli mikäli jaloissasi on syyliä tai muuta poikkeavaa hoidathan ne kuntoon ennen ajanvarausta.

BROW LIFT

Brow liftissä eli kulmien laminoinnissa kulmat muotoillaan kestotaivutuksen avulla haluttuun muotoon. Kulmien kestovärjäys ja siistiminen sisältyvät palveluun. Lopputulos kestää kulmissa noin kuukauden.

Esteet brow tai lash liftin tekemiselle ovat silikoniallergia (vain lash liftissä) ja permanenttiaineallergia (molemmissa). 

Emme myöskään suosittele lash- tai brow liftiä, jos olet raskaana tai imetät. Tällöin hormonitoiminnan muutosten takia on mahdollista etteivät ripset tai kulmat asetu toivotulla tavalla. 

LASH LIFT

Lash liftissä eli kestotaivutuksessa omat ripsesi taivutetaan silikonimuottien avulla kaareviksi sekä ripset kestovärjätään. Taivutus kestää ripsissä 6-8 viikkoa, jonka jälkeen käsittely voidaan uusia. Lash lift sopii myös ripsienpidennysliimoista allergisia oireita saaneille. Taivutus lähtee ripsistä niiden luonnollisen uusiutumisen myötä.


INSTAGRAM

KIDE Estetic Room | Kymintie 5 B, 15140 Lahti | 045 185 0551 | info@kideesteticroom.fi 

LIITY KIDE VIP-ROOMIIN!

* indicates required