K A S V O H O I D O T


CSA-filosofian avulla kaunis ja nuori iho!

CSA-filosofian tavoitteena on saada iho näyttämään kauniilta ja sinut näyttämään ikäistäsi nuoremmalta koko elämäsi ajan. Käytä C-vitamiinia ja aurinkosuojaa (sunscreen) päivällä ja A-vitamiinia yöllä. CSA - niin helppoa se on. Miten CSA-filosofia sitten toimii? Lue lisää täältä!


Tutustu hoitovaihtoehtoihimme alla ja varaa aika arjen hemmotteluun ja ihosi terveystarkastukseen nyt:


KASVOHOITO 1 h 15 min 70 €

Valitsemme ennen hoidon aloitusta tehtävässä konsultaatiossa sinulle sopivimman hoidon. Hoito sisältää alkupuhdistuksen, kaksoiskuorinnan, kasvo-, ja hartiahieronnan, naamion, päähieronnan, tehoseerumin ja hoitovoiteet.

Facial 45min 55 €

Facial 45min on kiireisen, mutta ihoaan arvostavan ihmisen valinta : alle tunnissa ihosi puhdistuu ja samalla saat hemmotteluhetken hektisen arjen keskellä. Tämä hoito on myös loistava tapa tutustua Medik8-tuotteisiin. Hoito sisältää alkupuhdistuksen, kuorinnan, naamion, tehoseerumin ja hoitovoiteet.


Clarity Facial - puhdistava kasvohoito

Kaipaako ihosi syväpuhdistusta? Clarity Facial -kasvohoidon vaikuttavat aineet kärsimyskukka- ja karpalouute toimivat tehokkaasti yhdessä syväpuhdistaen ja rauhoittaen ihoa. Hoidon ansiosta ihosta tulee puhdas ja raikas.


Pore Refining Facial - ihohuokosia supistava kasvohoito

Onko ihossasi paljon laajentuneita ihohuokosia? Pore Refining Facial on ihohuokosia supistava hoito, jossa tehokkaita aktiiviaineita sisältävät tuotteet tekevät ihosta tasaisen ja virheettömän.


Deep Hydration Facial - tehokosteuttava kasvohoito

Deep Hydration Facial on kokonaisvaltainen ihon tehokosteuttaja. Hoito on erinomainen valinta kuivalle ja kosteutta kaipaavalle iholle. Tiesitkö, että pintakuiva iho voi olla rasvoittuva ja päinvastoin? Kysy lisää kosmetologiltasi!


Calming Facial - rauhoittava kasvohoito

Onko ihosi erityisen herkkä tai punoittava? Calming Facial -kasvohoito on tehokas apu rauhoittamaan herkistynyttä ja tulehtunutta ihoa. Hoidon jälkeen iho tuntuu ja näyttää miellyttävältä ja hyvinvoivalta.Kosmetologimme suunnittelee kaikki hoidot kanssasi ihosi kunnon ja toiveidesi mukaan. Hoidot aloitetaan aina maksuttomalla ihoanalyysilla ja alkukartoituksella, jotta voidaan valita juuri sinun ihollesi sopiva hoito ja tuotteet.

Medik8-kasvohoidoissa yhdistyvät ammattituotteiden tehokkaat tulokset sekä perinteisen kasvohoidon hemmottelu. Autamme sinua käynnilläsi myös valitsemaan myös juuri sinun ihollesi sopivat tuotteet, jotta voit ylläpitää hoitotulosta myös kotona. Jokapäiväiset ihonhoitorutiinit ovat ihonhoidon kivijalka, ja ammattilaisen tekemät hoidot tehostavat ihon hyvinvointia ja auttavat saavuttamaan entistäkin paremman lopputuloksen.

LIITY KIDE VIP-ROOMIIN!

* indicates required