CSA-filosofian avulla kaunis ja nuori iho!

CSA-filosofian tavoitteena on saada iho näyttämään kauniilta ja sinut näyttämään ikäistäsi nuoremmalta koko elämäsi ajan. Käytä C-vitamiinia ja aurinkosuojaa (sunscreen) päivällä ja A-vitamiinia yöllä. CSA - niin helppoa se on. Miten CSA-filosofia sitten toimii?


C-vitamiini on ihon antioksidantti ja estää pigmenttimuutosten syntymistä

Laadukas ja tasapainotettu C-vitamiini tarjoaa iholle tärkeitä ja sitä suojaavia antioksidantteja. Se myös edesauttaa ihoa pysymään tasaisena ja kirkkaana stimuloimalla ihon omaa kollageenituotantoa ja estämällä pigmenttimuutosten syntyä.

Käytä C-vitamiinia joka aamu ravinnon lisäksi myös ulkoisesti saadaksesi ihollesi koko päivän kestävän suojan ilmansaasteita ja lämpötilanvaihteluita sekä pakkasta ja tuulta vastaan. Ne voivat aiheuttaa ihon ennenaikaista ikääntymistä.


Laadukas aurinkovoide (sunscreen) suojaa ja ravitsee ihoa

Arviolta 80 % ihon ikääntymisen merkeistä johtuu auringosta. Valitettavasti auringon iholle aiheuttama vahinko ei vaadi edes aurinkoista säätä: jopa täysin pilvisellä säällä noin puolet auringon haitallisesta UV-säteilystä pääsee iholle. Siksi onkin erittäin tärkeää käyttää joka päivä laadukasta ja hyvin suojaavaa aurinkovoidetta.

Medik8 tarjoaa valikoiman kevyitä, mutta tehokkaita aurinkosuojia, jotka sekä suojaavat että ravitsevat ihoa. Huippulaadukkaat ja tarkoin kehitetyt Medik8-aurinkosuojat auttavat säilyttämään nuorekkaan ja hyvinvoivan ihon. Ne eivät tunnu tahmeilta tai rasvaisilta: todennäköisesti et edes huomaa, että ylellinen päivävoiteesi sisältää myös aurinkosuojan.


A-vitamiini on luonnon oma ase ikääntymistä vastaan

A-vitamiini on luonnollinen tapa ehkäistä ikääntymistä A-vitamiini on luonnon oma ase ikääntymistä vastaan ja siksi myös tärkein raaka-aine kaikissa tutuissa anti-ageing-tuotteissa. A-vitamiini nopeuttaa ihosolujen uusiutumista ja vähentää talineritystä.

On kuitenkin tärkeää, että A-vitamiini on tasapainoitettu, ja että sen vapautuminen on tarkoin kontrolloitua: näin optimoidaan sen tehokkuus ilman ihoärsytystä.

A-vitamiinin (eli retinolin) asiantuntijana Medik8 on kehittänyt useita yövoiteita ja seerumeita, jotka elävöittävät ja nuorentavat ihoa nukkuessasi eivätkä ärsytä ihoa.


Laadulla ja ammattitaidolla - Me olemme sinun ja ihosi puolella!

Kuten huomaat, nuorentavan ja ihon terveyttä edistävävän ihonhoidon ei tarvitse olla monimutkaista - eikä sen pitäisikään olla. Seuraamalla yksinkertaista CSA-filosofiaamme me autamme sinua parantamaan sekä ihosi ulkonäköä että terveyttä: ihosi on terve, hyvinvoiva ja nuorekas. Varaa aika arjen hemmotteluun nyt ja katsotaan yhdessä sinulle sopivat ihonhoitorutiinit ja -tuotteet!

Voit kysyä meiltä lisää myös esimerkiksi Instagramissa @kideesteticroom tai lähettämällä meille sähköpostia info@kideesteticroom.fi


Kosmetologimme suunnittelee kaikki hoidot kanssasi ihosi kunnon ja toiveidesi mukaan. Hoidot aloitetaan aina maksuttomalla ihoanalyysilla ja alkukartoituksella, jotta voidaan valita juuri sinun ihollesi sopiva hoito ja tuotteet.

Medik8-kasvohoidoissa yhdistyvät ammattituotteiden tehokkaat tulokset sekä perinteisen kasvohoidon hemmottelu. Autamme sinua käynnilläsi myös valitsemaan myös juuri sinun ihollesi sopivat tuotteet, jotta voit ylläpitää hoitotulosta myös kotona. Jokapäiväiset ihonhoitorutiinit ovat ihonhoidon kivijalka, ja ammattilaisen tekemät hoidot tehostavat ihon hyvinvointia ja auttavat saavuttamaan entistäkin paremman lopputuloksen.


Tutustu vaihtoehtoihin alla ja varaa aika arjen hemmotteluun ja ihosi terveystarkastukseen nyt:

KASVOHOITO 1 h 15 min 70 €

Valitsemme ennen hoidon aloitusta tehtävässä konsultaatiossa sinulle sopivimman hoidon. Hoito sisältää alkupuhdistuksen, kaksoiskuorinnan, kasvo-, niska- ja hartiahieronnan, naamion, päähieronnan, tehoseerumin ja hoitovoiteet.

Facial 45min 55 €

Facial 45min on kiireisen, mutta ihoaan arvostavan ihmisen valinta : alle tunnissa ihosi puhdistuu ja samalla saat hemmotteluhetken hektisen arjen keskellä. Tämä hoito on myös loistava tapa tutustua Medik8-tuotteisiin. Hoito sisältää alkupuhdistuksen, kuorinnan, naamion, tehoseerumin ja hoitovoiteet. 


Clarity Facial - puhdistava kasvohoito 

Kaipaako ihosi syväpuhdistusta? Clarity Facial -kasvohoidon vaikuttavat aineet kärsimyskukka- ja karpalouute toimivat tehokkaasti yhdessä syväpuhdistaen ja rauhoittaen ihoa. Hoidon ansiosta ihosta tulee puhdas ja raikas.

Pore Refining Facial - ihohuokosia supistava kasvohoito 

Onko ihossasi paljon laajentuneita ihohuokosia? Pore Refining Facial on ihohuokosia supistava hoito, jossa tehokkaita aktiiviaineita sisältävät tuotteet tekevät ihosta tasaisen ja virheettömän.

Deep Hydration Facial - tehokosteuttava kasvohoito 

Deep Hydration Facial on kokonaisvaltainen ihon tehokosteuttaja. Hoito on erinomainen valinta kuivalle ja kosteutta kaipaavalle iholle. Tiesitkö, että pintakuiva iho voi olla rasvoittuva ja päinvastoin? Kysy lisää kosmetologiltasi!

Calming Facial - rauhoittava kasvohoito 

Onko ihosi erityisen herkkä tai punoittava? Calming Facial -kasvohoito on tehokas apu rauhoittamaan herkistynyttä ja tulehtunutta ihoa. Hoidon jälkeen iho tuntuu ja näyttää miellyttävältä ja hyvinvoivalta.