Miksi kemiallinen kuorinta kannattaa?

07.03.2021

Kemiallinen kuorinta on tehokas menetelmä ihon kunnon parantamiseksi. Kaikki kemialliset kuorinnat nopeuttavat ihosolujen uusiutumista ja iho tuntuu pehmeältä sekä näyttää elinvoimaiselta. Ihoa kannattaa tehohoitaa erityisesti nyt alkukeväästä ja karistaa talven kuivuus ihon pinnalta ennen kesän tuloa.

Kenelle kemiallinen kuorinta sopii?


Kemiallinen kuorinta sopii monenlaisista iho-ongelmista kärsiville aina epäpuhtauksista ikääntymisen merkkeihin ja ihon pigmenttihäiriöihin. Kemiallinen kuorinta on myös tehokas apu ihon samealle iholle ja laajentuneiden ihohuokosten hoitoon.

Kemiallista kuorintaa ei voida tehdä raskauden tai imetyksen aikana, tulehtuneelle iholle tai aktiivisen bakteeri-, virus- tai sieni-infektion aikana. Myös Roaccutane/Isotretinoiini-lääkkeen käyttö viimeisen 6 kuukauden aikana on este kemiallisen kuorinnan tekemiselle. Kerrothan sairauksistasi ja käyttämistäsi lääkkeistä ihonhoidon ammattilaiselle, jotta voimme varmistaa kemiallisen kuorinnan sopivuuden ihollesi.

Sattuuko se ja jääkö iho punaiseksi?


Kemiallinen kuorinta on tehokkuutta ja tuloksia arvostavan ihmisen valinta. Kuorintaa tehdessä iholla voi hetkellisesti tuntua pistelyä tai kihelmöintiä. Kemiallisen kuorinnan jälkeen iholla voi esiintyä punoitusta ja kuumotusta, mikä rauhoittuu tavallisesti ensimmäisen vuorokauden aikana. Kuorinta kannattaa siis tehdä hyvissä ajoin ennen tärkeää tilaisuutta tai kuvauksia. Jos toivot hoidoltasi kokonaisvaltaista hemmottelua, kemiallisen kuorinnan sijaan kannattaa valita joku lempeämpi kasvohoito.

Iho saattaa kuoriutua normaalia voimakkaammin parina hoidon jälkeisenä päivänä. Pieni sinnittely, suunnittelu ja huolellinen kotihoito kuitenkin kannattaa, koska tuloksena on silkinpehmeä ja kaunis iho!

Mikä kemiallinen kuorinta kannattaa valita?


Valitsen aina yksilöllisesti sopivan kuorinnan jokaisen asiakkaan iholle. Suosittelen käymään maksuttomassa konsultaatiossa ennen hoitoa, jolloin teemme samalla ihotestin varmistaen, että kuorinta sopii juuri sinulle. Tehokkaiden hoitotulosten saavuttamiseksi suosittelen ottamaan kuorintoja 4-6 kerran sarjoina 2-4 viikon välein. Meillä sinulle katsotaan myös yksilöllisesti sopiva kertojen määrä ja väli, jotta iho ehtii palautua kunnolla. Suosittelen, että ennen hoitoon tuloa aloitat CSA-ihonhoitorutiinin noin kaksi viikkoa aikaisemmin parhaiden hoitotulosten saamiseksi.

Miten hoidan ihoa kemiallisen kuorinnan jälkeen?


Hoida ihoa hellävaraisilla tuotteilla huolellisesti kosteuttaen ja suojaten Post Treatment- Kitillä. Se on suunniteltu korjaamaan ja palauttamaan ihoa kemiallisen kuorinnan jälkeen. Ostaessasi sarjahoidon saat meiltä tämän kevään ajan kotihoitopakkauksen veloituksetta. Tuotepakkauksessa on hellävarainen puhdistusvaahto, tehokosteuttava seerumi sekä korjaava hoitovoide ja aurinkosuoja.

Vältä voimakasta hikoilua (sauna, uiminen ja urheilu) sekä meikkaamista vuorokauden ajan hoidon jälkeen. Vältä aurinkoa, solariumia sekä itseruskettavia tuotteita vähintään viikon ajan. Muista kuitenkin aina käyttää aurinkosuojaa ympäri vuoden. Vältä viikon ajan AHA-, BHA- ja fysikaalisia kuorintoja.

Vinkki: Muista myös ylläpitää hoitotuloksia uudella Sleep Glycolic -kotikuorinnalla! Annan sinulle ohjeet kotikuorinnan käyttöön hoitolakäynnin yhteydessä tai voit lukea vinkit tähän myöhemmin Instagramista @kidekosmetologilinda -tililtäni.

Mitä haluaisit tietää kemiallisesta kuorinnasta? Kysy somessa tai vaikka sähköpostilla info@kideesteticroom.fi, kerron mielelläni lisää!

Kuorimisiin!

Kosmetologisi Linda