JALKAHOIDOT
Jalkahoito on tapa huolehtia jalkojen hyvinvoinnista: jalat näyttävät kivoilta ja kävely on mukavampaa. Muiden hoitolassa tehtävien hoitojen tapaan jalkahoito on myös hemmottelua ja tapa panostaa itseensä.

Klassiseen jalkahoitoon kuuluu jalkakylvyn lisäksi kynsinauhojen ja kynsien hoito, kovettumien ja känsien poisto sekä jalkahieronta. Hoidossa keskitytään jalkojen kunnon parantamiseen, esimerkiksi kovettumien ja halkeamien pehmentämiseen. Vaikeammissa ongelmissa suosittelemme kääntymään suoraan jalkaterapeutin tai lääkärin puoleen saadaksesi nopeimman ja parhaan avun.


SPA-jalkahoitoon kuuluu jalkakylvyn lisäksi jalkoja virkistävä kuorinta, kynsien ja kynsinauhojen hoito, kovettumien poisto sekä hoitava naamio ja jalkahieronta. Hoidossa keskitytään hemmotteluun ja rentoutumiseen, jotta juuri sinä saat tauon stressaavasta arjesta.

Molempien jalkahoitojen yhteydessä on mahdollista varata myös varpaankynsien lakkaus tai geelaus. Geelaus tehdään omalle kynnelle ja halutuilla koristeluilla, esimerkiksi timanteilla.


Varaa hoitoa ja hemmottelua jaloillesi sekä lisäpalvelut Timmasta!

LIITY KIDE VIP-ROOMIIN!

* indicates required